Automat do gry Ark of Mystery – recenzja automatu, graj online

Górny symbol x50
Auto Play Tak

Informacje wideo

Projekt automatów do gry i wygrane

Automat do gry Ark of Mystery

Ark of Mystery to automat do gry 2018 od Quickspin. Jeśli jesteś fanem Indiany Jonesa, pokochasz tę grę.

Ark of Mystery jest stosunkowo prosty w projektowaniu, a jednocześnie stylowy i artystyczny. Nieco stereotypowa kwintesencja starożytnego Egiptu, na tle ilustrującym coś, co wydaje się skarbcem otoczonym dwiema kolumnami. Animowane płomienie i świetliki wraz z pętlą dźwiękową w stylu refrenu ożywiają grę.

Recenzja automatu Ark of Mystery

Ark of Mystery to 5-bębnowa, 3-rzędowa, 20-liniowa maszyna wrzutowa. Zakłady wahają się od 0,20 € do 100 €.

Centralne miejsce w grze zajmują specjalne funkcje automatu, a mianowicie:

• Funkcja Wild Ark Respin – dzika (ark) z ekspansją i ponownymi spinami.
  • Multiplier Booster Feature – funkcja wzmacniacza mnożnika.

Obie te funkcje, po połączeniu, przyniosą maksymalne mnożenie aż do 6509x!

ark of mystery слот

Kiedy symbol Wild wyląduje na jednym z trzech środkowych bębnów, aktywuje funkcję Wild Ark Respin, która z kolei dodaje darmowe re-spiny i jest kopiowana do 1 komórki na tym bębnie przy każdym obrocie.

Jeśli wypadnie 1 Wild, dają 2 re-spiny, jeśli wypadną 3 Wildy – 6 re-spinów.

Ponadto w Ark of Mystery dostępna jest również funkcja zwiększania mnożnika, która jest aktywowana, gdy na piątym bębnie pojawi się ikona Wzmacniacza mnożnika. Wszelkie wygrane można zwiększyć nawet do 21x, a zysk do 6509x!

Symbole w Ark of Mystery

Oprócz klasycznych symboli kart A, K, Q, J i 10, slot zawiera również Oko Horusa, chrząszcza skarabeusza i symbol ankh (krzyż). A także dziewczyna o imieniu Anna, która jest głównym symbolem w grze – przynosi wygrane do 50x kwoty zakładu na 1 linię.

Arka (Dziki) to dziki symbol, który zastępuje każdy inny symbol i pojawia się tylko na 3 środkowych bębnach.

Gdzie grać Ark of Mystery

W tej chwili automat do gry Ark of Mystery jest obecny tylko w niektórych kasynach online – został stworzony wyłącznie dla sieci afiliacyjnej PLAY ATTACK!

Prezentowane kasyna należą do tej firmy.

2 komentarze

• Надо будет затестить…. Квикспин впринципе всегда одинаков… Но насыпать может!

• Дважды хорошо выигрывал на Ark of Mystery. Но мне этот слот особенно за дизайн нравится и тематику. Я-то давний поклонник Индианы Джонса))